Skip to content

Cart

Your cart is empty

Ruil- en Retour Informatie

Welkom bij Onicchi, waar we streven naar uw volledige tevredenheid met onze kledingcollecties. Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, bieden wij ruil- en retourmogelijkheden aan volgens de onderstaande richtlijnen:

Ruil- en Retourvoorwaarden:

Termijn: U kunt elk item dat u via onze website heeft gekocht binnen dertig (30) dagen na ontvangst van de producten retourneren of omruilen. De producten moeten in ongebruikte staat zijn met alle originele labels en verpakkingen.

Uitzonderingen: Houd er rekening mee dat het herroepingsrecht niet van toepassing is op producten die behoren tot een van de volgende categorieën:

  • Op maat gemaakte producten;
  • Parfums en kaarsen die niet perfect zijn verzegeld;
  • Zwemkleding, ondergoed, lingerie enz., die zijn geprobeerd met direct contact met de huid en die niet voorzien zijn van het hygiënelabel.

Retourprocedure: Om een retour of ruil aan te vragen, neemt u contact op met onze klantenservice via de contactpagina met vermelding van uw bestelnummer en de reden voor retourneren of ruilen. We zullen u voorzien van instructies voor het terugsturen van het artikel.

Terugbetalingen en Ruilen: Na ontvangst van het geretourneerde artikel en verificatie van de staat, zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag of het omruilen van het artikel volgens uw voorkeur.

Verzendkosten: Let op dat de kosten voor het retourneren van het artikel voor uw rekening zijn, tenzij het een fout betreft van Onicchi inzake het verzenden van het verkeerde artikel of een defect artikel.

Cadeaus: Voor cadeaus ontvangen in Europa, kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam via e-mail op customerservice@onicchi.com of via WhatsApp op +31 6 12 81 74 06. Ons team reageert van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 CET (met uitzondering van nationale feestdagen).

Uitzonderlijke Omstandigheden: In gevallen van uitzonderlijke omstandigheden, zoals defecten of beschadigingen die niet te wijten zijn aan normale slijtage, neem dan onmiddellijk contact met ons op voor verdere assistentie.

Bij Onicchi streven we naar een naadloze en bevredigende winkelervaring voor al onze klanten. Mocht u nog vragen hebben over ons retour- en ruilbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor uw vertrouwen in Onicchi.