Skip to content

Cart

Your cart is empty

Verzending & Levering

Verzending & Levering

 

Bij Onicchi streven we ernaar om uw winkelervaring zo naadloos mogelijk te maken, vanaf het moment van aankoop tot aan de levering van uw bestelling. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft over onze verzending en levering:

Verzendingsopties:

Wij bieden verschillende verzendopties aan om aan uw behoeften te voldoen:

Standaard Verzending
Onze standaard verzendoptie biedt een betrouwbare levering binnen 

Nederland

5.95 EUR

24 - 48 uur *

België

5.95 EUR

48 uur *

Duitsland

5.95 EUR

24 - 48 uur *

Europa

12.95 EUR

48 - 72 uur *

Rest van de wereld (inclusief Rusland)

24.95 EUR

3 - 7 dagen *

 

Verzendlocaties:

Onicchi verzendt wereldwijd, zodat onze klanten overal ter wereld kunnen genieten van onze luxe producten. Of u nu in de buurt bent of aan de andere kant van de wereld, wij zorgen ervoor dat uw bestelling veilig en op tijd bij u aankomt.

Verzendkosten:

De verzendkosten worden automatisch berekend bij het afrekenen, afhankelijk van uw locatie en de gekozen verzendoptie. Bij bestellingen boven een bepaald bedrag bieden wij mogelijk gratis verzending aan, afhankelijk van de lopende promoties.

Tracking van Uw Bestelling:

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail met een trackingnummer. Hiermee kunt u de status van uw pakket volgen en een geschatte leverdatum bekijken.

Levering:

Onze leveringen worden uitgevoerd door betrouwbare koeriersdiensten die zorgen voor een veilige en tijdige levering van uw bestelling. Indien u niet thuis bent op het moment van levering, zal de koerier mogelijk een bericht achterlaten met instructies voor het ophalen van uw pakket of voor het plannen van een nieuwe bezorgafspraak.

 

Klantenservice:

Heeft u vragen of opmerkingen over uw verzending en levering? Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op via customerservice@onicchi.com en wij zullen ons best doen om al uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Bij Onicchi is uw tevredenheid onze hoogste prioriteit, en wij streven ernaar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij u te bezorgen.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons merk.